Behluli poziva Albance da 3. aprila glasaju i za predsednika Srbije

Piše: Nedžat Behluli

Bujanovac, 31. mart 2022. Glasači, budite pametniji od male dece !

U nedelju su izbori u Srbiji.
Na glasačka mesta izaći će i Albanci iz Preševske doline, a da biračima ne bude dosadno pobrinuli su se naši političari – ponudili su nam čak dve liste, da biramo izmeđi Šaipa i Šćiprima.

Ja i dalje mislim da bi bilo bolje da su se dogovorili i nastupili jedinstveno, ali poslovica kaže da je džabe gluvom pričati i slepom crtati…

Vreme i prosta matematika pokazaće ko je bio u pravu.

Samo, nije to jedina greška koju naši političari prave na ovim izborima.

Saznao sam da agituju među svojim pristalicama da se u nedelju 3. aprila glasa samo za parlamentarne izbore, a da se izbori za predsednika bojkotuju, da se ne glasa, ili da se u kutije ubace nevažeći glasački listići…

Na ovaj način albanski političari iz Preševske doline još jednom pokazuju koliko su nezreli i neposobni da se bave politikom u korist naroda.
Jer, ako mislite da bojkotom izbora za predsednika Srbije pokazujete da ne priznajete državu Srbiju, ponašate se kao onaj koji žmuri i misli da ga niko ne vidi!

Hteli mi to da priznamo ili ne, živimo u Srbiji. To je država u kojoj i predsednik i parlament imaju svoje uloge. Svi oni imaju uticaj i na živote Albanaca u Preševskoj dolini, pa nema nikakvog razloga da se odreknemo prava da utičemo na njihov izbor.

Nije svejedno ko će biti predsednik Srbije, ni Srbima ni nama.

Na izborima u nedelju 3. aprila ne glasamo samo ko će iz Preševske doline otići u Skupštinu Srbije za veliku platu, već za uređenje naših života.

A to podrazumeva i izbor predsednika.

Da li da ostane stari, ili da dođe novi, to odlučite sami.

Ali odlučite !




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *