Zavetnici: Sprema se izborna krađa 3. aprila

Bujanovac, 31. mart 2022. Iz odbora Srpske stranke Zavetnici u Vranju tvrde da se za dan izbora 3. aprila u Pčinjskom okrugu sprema krađa.

-Po našim pouzdanim saznanjima u okrugu se spremaju manipulacije, marifetluci i krađe na dan izbora od strane određenih grupa i političkih stranaka – navodi se u saopštenju koje potpisuje Dragan Nikolić Nika,  potpredsednik Izvršnog odbora stranke.

Zavetnici upozoravaju sve učesnike izbornog procesa, kako se navodi u saopštenju, da u celom okrugu i na svim biračkim mestima od Preševa do Bosilegrada imaju svoje članove, koji će svim zakonskim sredstvima štiti volju građana i neće dozvoliti nezakonito delovanje, odnosno sprečiće svaki pokušaj krađe ili falsifikata.

Pozivaju policiju da reaguje na svaki poziv.

-Pogotovo zbog sramnog iskustva sa tzv. mađarskim vozom na prošlim izborima, kada smo se obrukali i još uvek smo predmet podsmeha cele Srbije – navode oni.

U saopštenju se izražava nada da će sada biti sprečena “kupovina glasača”.

Ocenili su i da je predizborna kampanja u okrugu protekla u mirnoj atmosferi, ali uz “izrazito favorizovanje vladajućih stranaka od strane velikog broja medija”.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *