Memorijalni turnir „Nemanja Menković Dadža“ 10. aprila na stadionu u Bujanovcu

Bujanovac, 4. april 2022. – Memorijalni turnir u fudbalu “Nemanja Menković Dadža” po prvi put će biti organizovan u nedelju 10. aprila na gradskom stadionu u Bujanovcu sa početkom u 12 časova.

– Na turniru će učestvovati mlađe selekcije našeg kluba, od 2010 do 2015 godište, kao i ekipa iz sela Ropotovo – rekao je za naš portal Boban Stojanović iz bujanovačkog fudbalskog kluba BSK, koji organizuje turnir.

Turnir počinje utakmicom između mladjih selekcija 2010/2011 godište, dok će njihovi malo mlađi drugari 2014/2015 godišta odmeriti snage i nastupati poslednji na terenu.

– Pozivamo građane, sve ljubitelje sporta da se okupe u što većem broju, pruže nam podršku i tako sačuvamo sećanje na našeg sugrađanina, prerano preminulog Nemanju – dodao je Stojanović.

Osvajači turnira dobiće pehare, a sva deca medalje i majice.

Turnir se organizuje u znak sećanja na Bujanovčanina Nemanju Menkovića zvanog Dadža, koji je prošle godine izgubio bitku sa koronom u 34-toj godini.

Organizator prvog Memorijalnog turnira je bujanovački klub BSK uz podršku Instituta “Mihajlo Pupin” iz Beograda.

Tokom turnira će se sakupljati i prilozi za lečenje malog Vukana Stoiljkovića iz Vranja, kažu organizatori i pozivaju sve koji su u mogućnosti da pomognu i ostave novac u kutije koje će biti postavljene na stadionu.

 




One thought on “Memorijalni turnir „Nemanja Menković Dadža“ 10. aprila na stadionu u Bujanovcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *