Sandri iz Hana prva nagrada za biznis ideju u jugoistočnoj Srbiji

Bujanovac, 4. april 2022. (foto Nauči me) – Učenica drugog razreda Srednje medicinske škole u Vranju, Sandra Gerginov iz Vladičinog Hana, osvojila je prvu nagradu za biznis ideju u okviru programa Youth Innovation Center koji realizuje organizacija “Nauči me” iz Niša.

Pobednička ideja predstavlja firmu koja će se u budućnosti baviti pružanjem fizioterapeutskih usluga u opštini Vladičin Han.

Inspirisana iskustvom iz srednje škole i problemima koje je uvidela kod postojećih salona za masažu u svom kraju, Sandra je osmislila biznis rešenje i odnela pobedu u konkurenciji devet ideja koje su predstavili srednjoškolci iz jugoistočne Srbije, stoji u saopštenju organizacije Nauči me.

Program Youth Innovation Center trajao je šest meseci i omogućio je srednjoškolcima da se upoznaju sa preduzetništvom i preduzetničkim načinom razmišljanja i osmisle biznis rešenja za neke od problema koje primećuju u svojim lokalnim zajednicama.

Nagrade, uz finansijsku i mentorsku podršku za dalju realizaciju, uručene su na konferenciji “Kako se menja svet” održanoj u subotu u prostorijama hotela Ambasador u Nišu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *