Behluli albanskim političarima: Birači su kaznili vašu alavost

Piše: Nedžat Behluli

Bujanovac, 6. april 2022. Duduci jedni, bre, džabe sam vam pričao ! Lepo sam vas učio, ali džabe !

Vi ste najgori đaci koje je Preševska Dolina ikad imala !

Da ste malo mlađi i da idete u školu, drugovi iz razreda i učitelj bi vas zvali duducima !

Šta ste uradili na izborima !?

Lepo sam pre izbora više puta pisao da albanski političari iz Doline treba da se dogovore i da svi nastupe na jednoj izbornoj listi, jer će tako osvojiti najmanje tri, a možda i četiri mesta u Narodnoj skupštini Srbije, što bi im dalo veliki koalicioni potencijal i politički značaj koji bi mogli da upotrebe u korist svojih birača.

Ali, pokazalo se da vas ne zanima korist naroda, nego samo korist za vas !

Niste mogli da se dogovorite oko redosleda na listi, odnosno ko će biti poslanik i sad ste svi ostali praznih ruku, bolje reći, praznih džepova !

Petnaest hiljada evra mesečno sledovalo je listi koja ima poslanika i još dve hiljade evra mesečne plate poslaniku… Sad nemate ništa !

Naravno, ne žalim vas, ali jesam zabrinut, znam da ćete pare nadoknaditi zahvatanjem iz opštinskih fondova, od para svih nas Bujanovčana !

A pošto iz izjava koje dajete ovih dana vidim da nikako niste shvatili šta vas je snašlo, ja ću da vas naučim: birači, Albanci iz Preševske Doline, kaznili su vas jer oni nisu ovce kao što vi mislite o njima, neče oni večito blanko da vas glasaju.

Kaznili su vašu alavost, to što ste mislili samo na svoje stomake i na svoje džepove ! To ste pokazali i kad ste pozivali na bojkot predsedničkih izbora.

Narod je pročitao vas i vaše namere, i zato nije hteo da vam da svoj glas. Zato je izlaznost mala !

Time što su u nedelju ostali kod kuće, poručili su vam: duduci, igrajte se sami ! Ko vas šiša ! (u stvari, poručili su vam nešto još bezobraznije…)

I poručili su vam još i nešto mnogo ozbiljnije: da treba da sjašete narodu sa grbače, jer ni za šta – ni za narod, a pokazalo se – ni za sebe – niste !

Ne da ste ponavljali, nego treba da se ispišete iz škole !




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *