Na Humanitarnom bazaru u Vranju za Vukana skupljeno 650.000

Piše D.Stošić Bujanovac, 15. april 2022. – (foto Roditeljstvo plus FB) – Na Humanitarnom bazaru, održanom u četvrtak u Vranju,  prikupljeno je više od 650.000 dinara za  lečenje malog Vukana Stoiljkovića koji boluje od spinalne mišićne atrofije (SMA) , saopštilo je vranjsko Udruženje “Roditeljstvo plus”.

Iz Udruženja su se zahvalili svim učesnicima – restoranu Gradska meana, Udruženju “Slatka umetnost”, Kolu srpskih sestara, Aktivu žena JS Vranje, IN marketima, Vana kozmetici, Predškolskim ustanovama “Naše dete”, i brojnim drugim donatorima robe i vaučera.

– Hvala svima. Idemo do pobede za Vukana – poručili su iz Udruženja.

Podsećaju da će drugi dan Humanitarnog bazara biti održan u subotu 16. aprila na šetalištu u centru Vranja gde će se naći proizvodi i vaučeri ostalih učesnika.

Podsetimo, akciji prikupljanja pomoći za malog Vukana pridružio se i veliki broj građana iz Bujanovca i okoline.

Na humanitarnom štandu u organizaciji Mesne zajednice Božinjevac održanom u ponedeljak prikupljeno je 180.000 dinara, u kafiću “Moment” 75.000 dinara, a na humanitarnom koncertu Muzičke škole 40.000 dinara.

U akciji pomoći preko turnira u malom fudbalu učestvuju i bujanovački učenici Srednje škole “Sveti Sava”, dok će dečiji vrtić “Naša radost” svoj doprinos dati prodajom uskršnjih dekoracija i jaja na Uskršnjem vašaru 20. i 21. aprila.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *