Igor Rakočević gost mini basket festivala u Bujanovcu

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 20. april 2022. – Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević potvrdio je učešće na jubilarnom desetom  Međunarodnom mini basket festivalu “Sačuvajmo decu”, rekao je Bujanovačkim Nenad Stajić, predsednik OKK Play 017.

Poslednjeg dana festivala u nedelju, 8. maja, prema rečima prvog čoveka kluba, Bujanovac će imati prilike da ugosti jednog od najpoznatijih srpskih košarkaša.

– Na radost svih mini basketaša i učesnika festivala, zadovoljstvo mi je da najavim dolazak Igora Rakočevića, jednog od najboljih igrača koje je Srbija ikada imala – ističe Stajić.

Celodnevno druženje Rakočevića sa mini basketašima i ostalom decom biće organizovano u Sportskoj hali “Mladost”, dok će za bujanovački tim najmlađih basketašica zaigrati i Rakočevićeva ćerka Vesna.

Rakočević je sa reprezentacijom SR Jugoslavije osvajao zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001. godine u Turskoj i na Svetskom prvenstvu 2002. u Indijanapolisu. Jedini je košarkaš koji je tri puta bio najbolji strelac Evrolige.

Kako je naš portal ranije pisao, jubilarni deseti Međunarodni mini basket festival održava se od 6. do 8. maja u Sportskoj hali, biće posvećen deci i mladima sa smetnjama u razvoju, a na ovogodišnjem festivalu se po prvi put organizuje i puzijada.

Podsećamo da se prijave za puzijadu mogu izvršiti na broj telefona 066/6068888 ili na mail adresu okkplay017@gmail.com.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *