Bujanovačka deca dobila novo igralište kod gradske crkve (video)

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 26. april 2022. –U dvorištu crkve Sveti apostoli Petar i Pavle u Bujanovcu na dan Uskrsa svečano je  otvoreno dečije igralište.

Novootvoreni dečiji kutak za igru i druženje mališana rezultat je samoinicijative i dobre volje pojedinih Bujanovčana sa ciljem da se deci obezbedi mesto za zabavu na kome će provoditi dane svog detinjstva.

Zabavni park sa ljuljaškama, toboganom, klackalicama i drugim sadržajem za mališane otvoren je u prisustvu velikog broja Bujanovčana i dece.

Sveštenik Novica Nikolić izrazio je veliku zahvalnost svim učesnicima ovog poduhvata i okupljenim građanima i čestitao Uskrs.

– Okupili smo se jako lepim povodom, do ovoga je došlo zahvaljujući ljudima dobre volje, crkvene opštine i Pravoslavne crkve – rekao je otac Novica.

Bujanovčani koji su se samoorganizovali i doprineli uređenju ovog prostora za decu su Jelena Urošević, Isidora Mihajlović, Nebojša Janjić Kuke, Dejan Mihajlović, Nenad Manić, Goran Tomić, Ivica Vanja Dimitrijević, Ivan Anđelković, Boban Stojanović, Vladimir Stojković, Igor Dimić, i Vladan Milosavljević.

Nakon presecanja vrpce mališani su imali prilike da isprobaju sve rekvizite.

Video možete videti OVDE.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *