Pošta traži dostavljače, vozače, šalterske radnike, poštare

Bujanovac, 28. april 2022. – Pošta Srbije od 4. maja otvara stalni javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije, što može biti prilika za zapošljavanje i u bujanovačkoj Pošti, koja se već duže vreme suočava sa manjkom radnika.

Za ova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, na konkurs se mogu prijaviti zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom online postupku, a sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Da bujanovačkoj pošti fale radnici potvrđeno je početkom marta, kada su poštari širom Srbije štrajkovali, o čemu je naš portal pisao.

Iz Pošte Srbije sada saopštavaju da se konkurs otvara usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica te su i potrebe za radnicima evidentne.

Kandidati koji uđu u  uži izbor biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Svi uslovi konkursa i obrazac za prijavu biće dostupni na sajtu Pošte Srbije, na posebnoj stranici http://konkurs.posta.rs/.

– Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim moućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama, dodaje se u saopštenju.

Pošta Srbije podseća da je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

-Pored stabilnog i uspešnog poslovanja, Pošta Srbije je atraktivan, pouzdan i odgovoran poslodavac, koji poslovne uspehe gradi na kvalitetu ljudskih resursa, inovacijama i talentima, ali i dugoročnoj strategiji da privuče i zadrži najbolje kandidate i da se zajedno sa zaposlenima dalje izgrađuje i razvija, stoji u saopštenju Pošta Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *