U Karadniku javna rasveta upaljena i tokom dana dok nadležni pozivaju na štednju

Bujanovac, 28. april 2022. – U vreme dok nadležni pozivaju na štednju energije, ulična rasveta u selu Karadnik kod Bujanovca mesecima je upaljena tokom celog dana i niko od nadležnih ne reaguje. Meštani preko Bujanovačkih apeluju da se nešto preduzme i spreči nepotrebna potrošnja struje.

Nadležni iz Opštine poručili su da će intervenisati u što kraćem roku i još jednom pozivali da se ovakvi problemi prijavljuju preko predsednika Mesne zajednice.

Kako je za naš portal rekla Fazila Azemović, načelnica Odeljenja za investicije i razvoj, uzrok ovakvih kvarova najčešće su jaki vetrovi

– Do kvara dolazi zbog spoja kada se dodirnu žice usled jakog vetra, pa se ulična rasveta upali i stalno ostaje upaljena ili se uopšte ne upali. Ne mogu da garantujem da će se kvar otkloniti već danas, jer su radnici na odmoru zbog praznika, ali ćemo intervenisati čim pre – rekla je Azemović.

Još jednom je pozvala građane da ovakve i slične probleme prijavljuju preko svojih mesnih zajednica.

Meštani sela zabrinuti zbog najavljenog poskupljenja struje, javili su našem portalu da je u selu Karadnik već mesecima unazad ulična rasveta upaljena i tokom dana.

– Niko od nadležnih meštana nije apelovao na rešavanje tog problema, pa se nadam da će nadležni organi reagovati na vašu objavu i konačno rešiti taj problem – obratio se našem portal jedan meštanin, koji nam je i poslao slike. 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *