Bujanovčanka stavlja na aukciju svoju garderobu, nakit i tehniku za Vukanovo lečenje

Bujanovac, 3. maj 2022. –  Bujanovčanka Nena Novović odlučila je da svoju firmiranu garderobu stavi na aukcijsku prodaju i tako se uključi u akciju prikupljanja pomoći za malog Vukana Stoiljkovića iz Vranja koji boluje od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je neophodno prikupiti 2,5 miliona evra.

Nakit, tehnički uređaji, obuća i odeća

– Veliki je iznos novca u pitanju potreban za lečenje, a iz medija sam saznala da je akcija malo stala, pa sam odlučila da svojom donacijom i na ovaj način pomognem. Svako od nas se može odreći nekih bitnih stvari i može odvojiti simboličnu sumu novca za pomoć detetu, rekla je za naš portal Nena.

Kako je dodala, reč je o komadima garderobe od kojih su neki i sa etiketom, ima i nakita, muške i ženske obuće, tehničkih uređaja, poput kamere, blutut naočara, satova, knjiga i raznih drugih predmeta, koji imaju, kako je istakla, određenu vrednost, a koji mogu promeniti vlasnika za “neznatnu sumu novca”.

Nena Novović

– Ko koliko može neka da, neka građani sami procene vrednost izloženih stvari i neka doniraju za Vukana. Koliko god da se sakupi novca ovom malom dečaku i njegovim roditeljima će značiti, dodala je Nena.

Pozvala je sve humane ljude velikog srca da se pridruže akciji, a građani koji žele da učestvuju za više informacija mogu se javiti na broj telefona 060/6992828.

Humanitarni štand na kojem će se prodavati stvari po simboličnoj ceni biće postavljen u holu Sportske hale u nedelju 8. maja na dan održavanja Međunarodnog mini basket festivala.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, za lečenje bebe Vukana do sada je prikupljeno oko 950.000 evra, a tekst o apelu Vukanove mame Ivane privukao je veliku pažnju Bujanovčana.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *