Vukan ujedinio Albance i Srbe u Bujanovcu

Vukan sa roditeljima: Potrebno još milion evra

Bujanovac, 3. maj 2022.- Naš jučerašnji tekst u kome Vukanova majka poziva ljude da nastave sa slanjem SMS poruka za lečenje njenog sina, osim što je imao mnogo pregleda, sudeći po komentarima ujedinio je Bujanovčane bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Ivana Stoiljković rekla je da je za Vukana do sada sakupljeno 950.000 evra od potrebna 2 miliona, ali i da je poslednjih dana sve manje poruka za lečenje njenog sina.

Bujanovčani su do sada pokazali da imaju veliko srce nizom humanitarnih akcija, a dodatno ih je ujedinio tekst koji smo preneli.

Jedna Bujanovčanka, na primer, voljna je da proda svoju markiranu garderobu a da novac uplati za Vukanovo lečenje, ima i predloga da se jug Srbije digne i ode pred Skupštinu u Beograd.

Pojedini čitaoci smatraju da država ne reaguje jer se radi o detetu sa juga Srbije, uvereni da reakcija ne bi izostala da je u pitanju dete iz nekog drugog kraja.

Ako se pare daju kreaturama iz rijaliti programa, zašto se ne pomogne Vukanu, pitaju se čitaoci.

Kada bi svaki građanin Srbije pustio SMS poruku sakupilo bi se dovoljno novca, apeluju čitaoci.

Mnogi od njih pozivaju državu da pomogne jer za nju milion nedostajućih evra nije preveliki trošak.

Svi naši čitaoci pozivaju sugrađane da šalju poruke za Vukanovo lečenje, pokazujući još jednom veliko bujanovačko srce.

I naš portal ovom prilikom poziva svoje čitaoce da pomognu slanjem poruka ili na neki drugi način, jer ako država nemo gleda na Vukanovu i patnju njegovih roditelja, građani ne smeju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *