Albanac iz Preševa navija za Konstraktu i brani je od tviteraša

Piše: N. Stevanović

Valjon Arifi

Bujanovac, 10. maj 2022. (foto Youtube) – Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, ima velikog navijača u Preševu. Aktivista Valjon Arifi poručio je da navija za Konstraktu nakon što je napao tviteraš iz Albanije zbog njene navodne podrške Rusiji.

-Ja sam rođen i ponosan Albanac u Srbiji, ali svakako Konstrakta je odlična. Njen performans je vrh. Ja navijam za Anu. Čovek mora biti zdrav – napisao je na Fejsbuku Arifi na srpskom jeziku, objavljujući i članak o komentaru tviteraša iz Albanije, kojim su se bavili gotovo svi mediji u Srbiji.

On je, naime, komentarisao Konstraktinu fotografiju na kojoj pozira držeći u ruci zastavicu Srbije, ocenjujući da je namerno okrenula zastavicu tako da izgleda kao ruska.

O aktivisti iz Preševa, koji je bio učesnik protesta u Beogradu, Bujanovačke su pisale i kada je izneo stav da Srbi treba da budu deo vladajuće većine u opštini Bujanovac.

Predstavnica Srbije sa pesmom „In corpore sano“ nastupa 12. maja na drugoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije koja se održava u Torinu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *