Dom zdravlja Bujanovac zapošljava vozače

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. maj 2022. Dom zdravlja u Bujanovcu dobio je saglasnost resornog ministarstva da na neodređeno vreme zaposli dva vozača i jednog spremača, potvrdila je našem portalu direktorka dr Daliborka Pavlović.

Konkurs je, međutim, otvoren za jednog spremača i jednog vozača u Službi hitne pomoći, jer je po odluci suda Dom zdravlja u obavezi da na posao vrati vozača koji je već radio.

-Jedan vozač, koji je bio neugovoren, sudskim putem se vraća u Dom zdravlja, odnosno prevodimo ga na teret RFZO, tako da je ustvari samo jedno radno mesto vozača upražnjeno – kaže direktorka.

Konkurs za vozača i spremača objavljen je u sredu na sajtu Minsiatsrtva zdravlja, a direktorka kaže i da će toko dana biti objavljen i u listu „Poslovi“.

Po uslovima propisanim konkursom, za radno mesto vozača je neophodno srednjoškolsko obrazovanje i vozačka dozvola B i C kategorije.

Za spremača zdravstvenih prostorija potrebno je osnovno obrazovanje.

Prijave na oglas podnose se lično u Domu zdravlja svakog radnog dana od 7 do 14 časova ili preporučenom poštom sa naznakom ,,Za oglas“ i naziv radnog mesta, navodi se u oglasu.

Konkurs će biti otvoren 8 dana od dana objavljivanja u listu ,,Poslovi“.




One thought on “Dom zdravlja Bujanovac zapošljava vozače

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *