Bujanovčanin Bobi Draganović na licitaciju stavio opremu najvećih sportskih zvezda

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. maj 2022. Bujanovčanin Slobodan Bobi Draganović (34), koji živi i radi u Beogradu, stavio je na licitaciju impozantnu kolekciju dresova košarkaških i fudbalskih asova iz Srbije i inostranstva, u akciji prikupljanja novca za lečenje malog Vukana Stoiljkovića iz Vranja.

On je pre nekoliko dana na sajtu Limundo pokrenuo licitacije za dresove košarkaških zvezda kao što su Vasa Micić, Jan Veseli, Fernando De Kolo i Marko Gudurić, a nudi i dresove fudbalskih asova Partizana  i Crvene Zvezde.

Nekadašnji rukometaš bujanovačkog BSK-a, a sada priznati fitnes i kondicioni trener, iskoristio je svoja poznanstva u svetu vrhunskog sporta i uz nesebičnu pomoć prijatelja i samih sportista dobio dresove, ali i patike i vaterpolo kapice, od čije prodaje će se pomoći malom Vukanu.

-Apelujem na sve ljude, koji su u mogućnosti, da učestvuju u licitacijama i tako doprinesu da makar malo pomognemo Vukanu i njegovim roditeljima. Najvažnije je da se Vukanu pruži šansa za normalno detinjstvo. Život jednog deteta je u pitanju i ja se nadam da ćemo svi zajedno uspeti – poručuje Draganović preko Bujanovačkih.

Među dresovima su i oni potpisani lično od strane poznatih sportista i predstavljaju pravo blago za kolekcionare.

Licitacije traju do 17. maja, a kompletnu ponudu možete videti OVDE.

Draganović dodaje da je i ranije učestvovao u humanitarnim akcijama i tako pomagao ugroženim porodicama, među kojima su i Janjići iz Bujanovca.

-Ovo nije prvi put da radim aukciju dresova. Ranije sam radio samoinicijativno, jer sam jednostavno želeo da pomognem na bilo koji način, a kasnije sam dobio podršku od organizacije „Srbi za Srbe“, pa je sav novac tada bio upućen porodici iz sela Vlase i Janjićima u Bujanovcu – kaže Draganović.

Draganović sa NBA zvezdom Bobanom Marjanovićem

Ovaj Bujanovčanin je za pet godina, koliko je u Beogradu, imao prilike da radi sa vrhunskim sportistima, a trenutno sa fudbalerima Milošem Degenekom i Predragom Rajkovićem, vaterpolistom Filipom Filipovićem.

-Okružen sam sportistima, a sarađujem i sa kondicionim trenerima Košarkaškog kluba „Mega“  i reprezentacije. Sva ta poznanstva i prijateljstva su stavljena u službu nahumanijeg mogućeg cilja, da se pomogne Vukanu i za doprinos želim da se zahvalim svima njima – poručio je Draganović.

Po najnovijim podacima, potrebno je još 530.000 evra da bi Vukan primio neophodnu terapiju, koja košta 2,5 miliona.

Krajnji rok do kada novac mora da bude na računu je 18. maj, jer je tog datuma zakazan prijem u bolnicu u Budimpešti.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *