Košarkaška lopta sa Bogdanovim potpisom do večeras na licitaciji za Vukana

Piše: D. Stošić

Miloš kupio Benov dres

Bujanovac, 16. maj 2022. – Potpisana lopta čuvenog srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića preko sajta “Budi human-humanitarne licitacije” na licitaciji do večeras, a prihod ide za lečenje Vukana iz Vranja.

Košarkaška lopta sa Bogdanovim potpisom je na licitaciji do večeras u 19:30 časova, i do sada je ponuđena 21.000 dinara.

Bujanovčanin Miloš Stoilković već je izlicitirao dres fudbalera Crvene zvezde El Fardu Bena i poziva sve ljubitelje sporta i humane ljude da licitiraju kako bi se sakupio novac za lečenje.

– Dresove Zvezdinih igrača je na sajtu postavila Vukanova tetka, a golman Milan Borjan je sve to organizovao i 17 igrača je potpisalo dresove za malog Vukana. Još nekoliko dresova je ostalo i mogu se licitirati do sutra, kaže nam Miloš.

Preko svoje sportske stranice Miloš je bio zadužen za medijsku promociju licitacije i po njegovim rečima nesebičnu pomoć su mu pružili i novinari iz sveta sporta.

– Imamo samo jedan cilj, a to je da se što veći broj ljudi uključi i licitira za Vukana. U trci smo s vremenom, ali se nadam da ćemo na kraju svi zajedno ostvariti cilj. Ovo je najbolji mogući i najhumaniji način da kolekcionari i ljubitelji sporta obogate svoju kolekciju, zaključuje Miloš.

Na licitaciji 17 Zvezdinih dresova sa potpisima igrača

Preostali dresovi fudbalera Crvene zvezde na sajtu “Budi human-humanitarne licitacije” mogu se licitirati do utorka 17. maja.

Za lečenje malog Vukana, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, nedostaje još 290.000 evra kako bi mogao da primi lek Zolgensma.

Podsetimo, Vukan je dobio termin 18. maja u bolnici u Budimpešti, gde bi trebalo da nastavi lečenje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *