Mitrović: Mustafa ne sme nikome da preti

Bujanovac, 21. maj 2022.- Zvonimir Stojanović je častan i pošten čovek koji ima veliko iskustvo u sprovođenju izbornog procesa i koji se na ponovljenim izborima u V. Trnovcu ponašao u skladu sa zakonom i izbornim procedurama, kaže za Bujanovačke Nemad Mitrović, šef SNS u Bujanovcu reagujući na izjavu predsednika Nacionalnog saveta Albanaca Ragmija Mistafe.

– Zbog toga je i fizički bio napadnut. To su pravila koja moraju da važe za sve, kako za Srbe tako i za Albance, Mađare ili Rome.

Ragmi Mustafa nema ni jedan razlog da označava Zvonimira Stojanovića kao nekoga ko je kriv za ponavljanje izbora u V. Trnovcu. Još manje ima razloga ali i prava da ne daj Bože Zvonimiru i ostalim članovima biračkog odbora iz SNS preti.

Neka bude odgovoran i neka pozove svoje sugrađane da izađu na ponovljene izbore i neka iskoriste svoje biračko pravo uz poštovanje zakona i izbornih procedura.

Time bi u stvari pokazao da je za poštovanje demokratskih načela i za iskren suživot Albanaca i Srba koji žive u Bujanovcu.
Poruke u izjavi Mustafe, svakako liče na pretnje ali nikoga u SNS ne mogu da pokolebaju da postuj zakon i pravila ali i da gradi sigurnu budućnost za sve u Bujanovcu – kaže Mitrović.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *