Stiže signalizacija za ulice oko vrtića, postavljanje sledeće nedelje

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 7. jun 2022. – Postavljanje nove saobraćajne signalizacije u ulicama kod vrtića u Bujanovcu trebalo bi da počne sledeće nedelje, poručuju nadležni iz Opštine Bujanovac.

Kako je za naš portal rekla Fazila Azemović, načelnica Odeljenja za investicije i razvoj, potrebna količina materijala za uređenje vertiklane i horizontalne saobraćajne signalizacije stiže do kraja nedelje nakon čega će se krenuti sa radovima.

– Materijal stiže do petka, a radovi počinju prvog narednog radnog dana. Danas očekujemo potvrdu za prijem materijala u magacin – kaže Azemović.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, na ulicama oko dečijeg vrtića nema “ležećih policajaca” i znakova, a roditelji zabrinuti za bezbednost svoje dece zbog prebrze vožnje nakon rekonstrukcije tih ulica, uputili su apel nadležnima i ukazali na problem neadekvatno u zoni predškolske ustanove.

Za dopremanje znakova, montažnih usporivača brzine i drugog materijala zaduženo je preduzeće “Model 5” iz Beograda, kao izabrani ponuđač u postupku javne nabavke.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *