Deca i dalje u opasnosti, most između Božinjevca i Levosoja još uvek bez ograde

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 9. jun 2022. – Zaštitna ograda na mostu preko Moravice, koji spaja sela Levosoje i Božinjevac, još uvek nije postavljena, iako su iz Mesne zajednice Levosoje to obećali pre mesec dana. Deca koja svakodnevno prelaze most na putu do škole i dalje su izložena opasnosti, javljaju našem portalu zabrinuti roditelji.

– Još uvek nije napravljena zaštitna ograda i pored najave da će put do škole biti bezbedan za pešake i decu – piše zabrinuti roditelj.

Nenad Trajković, predsednik Mesne zajednice Levosoje, kaže za Bujanovačke da se sa postavljanjem ograde kasni zbog izrade nove metalne zaštitne konstrukcije.

– Prilikom pada ograda se potpuno slomila, jer su te metalne cevi dotrajale. Čekamo da se napravi potpuno nova metalna konstrukcija ograde koja će biti postavljena sa desne strane mosta – dodaje on.

Na pitanje Bujanovačkih u kom roku će to biti završeno Trajković nije mogao da precizira.

Podsetimo, most preko kojeg svakodnevno prolaze pešaci i deca koja tim putem idu u školu, obezbeđen je zaštitnom metalnom ogradom samo sa jedne strane, a nakon ukazivanja roditelja na ovaj problem, iz Mesne zajednice Levosoje je obećano da će ograda biti postavljena do završetka prvomajskih praznika.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *