Vojvođani u bujanovačkoj školi „Sezai Suroi“: Nastavljamo saradnju

Bujanovac, 10. jun 2022. U Srednjoj školi “Sezai Suroi” u Bujanovcu u četvrtak je dogovoren nastavak saradnje bujanovačkih i vojvođanskih srednjih škola.

Školu su posetili su predstavnici OEBS-a, Koordinacionog tela, Grupe 484, predstavnici Ministarstva prosvete, Pedagoškog zavoda Vojvodine i direktorka Gimnazije “Svetozar Marković” u Novom Sadu Tatjana Vukadinović.

-Goste smo upoznali sa istorijatom naše škole i vaspitno-obrazovnim aktivnostima tokom ove godine. Cilj posete bio je nastavak saradnje srednjih škola u opštine Bujanovac i vojvođanskih škola, što smo i dogovorili – kažu u “Sezai Suroi”.

Učenici bujanovačkih srednjih škola „Sezai Suroi“ i „Sveti Sava“, gostima su predstavili zajedničke projekte dva školska parlamenta.

-Oni su bili veoma zadovoljni nedavno uvedenim aktivnostima. Predstavnici školskih parlamenata bili su prilično aktivni tokom cele školske godine – navodi se u objavi.

Učenici škole “Sezai Suroi”, u kojoj se nastava odvija na albanskom jeziku, sa svojom  profesorkom Jelenom Ranđelović nedavno su imali studijsku posetu Vojvodini, o čemu je naš portal pisao.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *