„Sky Production“ darivao bujanovačke đake generacije sa po 10.000 dinara

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 17. jun 2022. –Dijani Dukadinović iz Bujanovca i Bojanu Veličkoviću iz Vranja, koji su u školskoj 2021/2022. godini, izabrani za učenike generacije bujanovačke Srednje škole “Sveti Sava”, danas su uručeni poklon vaučeri. Vaučer u vrednosti od 10.000 dinara poklon je Dejana Mitrovića, preduzetnika i vlasnika foto studija  “Sky Production” iz Bujanovca.

Čestitajući đacima na postignutom uspehu tokom školovanja, direktorka škole Biserka Jović, istakla je da je nagrada skromna, ali da je od srca i poručila im je da nastave sa dobrim rezultatima i u budućnosti.

– Želimo vam da ova nagrada bude prva u nizu budućih koje ćete ostvariti. Sigurna sam da ćete zauvek biti ponosni što ste bili Svetosavci, ali i na sve što su vam vaši profesori nesebično pružili. Napuštate sigurnu luku i nadam se da ćete imati mirno more u budućnosti – dodala je direktorka.

Zahvaljujući se direktorki škole, Dejanu Mitroviću na poklonima, a svojim razrednim starešinama Ivani Mitrović i Tanji Mitić na “stalnoj podršci i motivaciji tokom školovanja”, bujanovački đaci generacije istakli su da je lepo kada neko prepozna i nagradi zalaganje i rad.

– Svaka nagrada nam znači, jer je podsticaj da budemo još vredniji, a novac ću iskoristiti za upis na fakultet i smanjiću troškove svojim roditeljima – kaže kroz osmeh Dijana, diplomirani ekonomski tehničar i budući student Pravnog fakulteta u Nišu.

– Kupiću sebi neku sitnicu kako bih imao uspomenu na ovu školu i izbor za đaka generacije, dodaje Bojan – svršeni srednjoškolac na smeru kuvar kome je želja da upiše Visoku hotelijersku školu u Beogradu, odsek gastronomija.

Mitrović je čestitao učenicima na ostvarenim rezultatima i poželeo im puno uspeha u daljem školovanju.

– Svaki poklon mladim ljudima je dobro došao, a ovaj naš gest je motiv za njih da se trude i rade i budu još bolji. Uvek ćemo pružati podršku učenicima, a ove godine smo odlučili da to bude poklon u novcu – kaže Mitrović, koji se fotografijom bavi više  od dvadeset godina.

Uz vaučer, Dijana i Bojan su od “Sky Production” na poklon dobili i foto knjigu sa njihovim najzanimljivijim fotografijama zabeleženim tokom školovanja.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *