Moja zubarka MM: Prvi pacijent posle dve godine dobio i izbeljivanje zuba kao nagradu

Piše D.Stošić Bujanovac, 23. jun 2022. – Bujanovčanka Milena Milanović osvojila je ordinacijsko izbeljivanje zuba u nagradnoj igri stomatološke ordinacije “Moja zubarka MM”. Milena je pre dve godine, kada je ordinacija otvorena, bila i prvi zakazani pacijent.

– Uz pomoć aplikacije RAFI i po nekoj pravdi izvučena je Milena, redovna pacijentkinja, koja je igrom slučaja pre dve godine bila i prvi zakazani pacijent u novotvorenoj ordinaciji – kaže za naš portal dr Marina Mitić iz Bujanovca, vlasnica stomatološke ordinacije.

Nagradna igra povodom dvogodišnjeg rada ordinacije trajala je od 1. do 10. juna na Instagram stranici stomatološke ordinacije i kako je dodala, učestvovao je veliki broj korisnika ove mreže, ali je po nekom “sticaju srećnih okolnosti” izbor pao na prvog zakazanog pacijenta 29. juna 2020. godine.

Lajkuj, komentariši i podeli  su tri poteza koja su bila potrebna za osvajanje ordinacijskog izbeljivanja zuba, poslednjih godina vrlo tražene procedure kod stomatologa, a Milena, čak iz Budimpešte gde trenutno živi i radi,  odigrala je igru i osvojila nagradu.

– Stavila sam jedan komentar i ispoštovala pravila igre uopšte ne očekujući da ću da dobijem nagradu. Od doktorke Marine sam saznala i da sam dobitnica, ali i da sam bila prvi pacijent pre dve godine što je zanimljivo i neverovatno – kaže  učiteljica Milena.

Uz reči hvale za svoju doktorku, Milena dodaje da je njen dugogodišnji pacijent još od perioda rada u bujanovačkom Domu zdravlja.

– Doktorka Marina ima odličan odnos i pristup sa pacijentima, jako je prijatna i komunikativna, a pre svega stručna u svom poslu. I eto, srećna sam što sam osvojila “blistav osmeh” – rekla je ona ne krijući zadovoljstvo.

– Zube smo izbelili u ordinaciji i po Mileninom osmehu mislim da smo ispunili očekivanja – zaključila je dr Marina.

O postupku izbeljivanja zuba Bujanovačke su ranije pisale, a doktorka Marina je tada poručila da je “dan bez osmeha je izgubljen dan”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *