Izvučeni parovi turnira “Saša Bimba”, Veterinarska Bujanovac generalni sponzor

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 30. jun 2022. – Na jubilarnom dvadesetom Memorijalnom turniru u malom fudbalu  “Saša Bimba” u Rakovcu učestvovaće 16 ekipa iz Bujanovca i okolnih mesta.

Sastav grupa i raspored za prvi takmičarski dan odlučen je na žrebu održanom u sredu (29. juna) u sportskoj kladionici Max Bet koja je i jedan od sponzora turnira.

– Finale turnira je zakazano za 13. jul, a pomeranja utakmica su moguća samo zbog vremenskih uslova – poručuju organizatori.

Ekipe su ovako raspoređene po  grupama:

Grupa A: Max Bet, Euro Lider, Vihor Žbevac, Duvanska; Grupa B: Veterinarska, Cale Levosoje, Bivoda, Perla Caffe; Grupa C: Bimba Max Bet, Evotech, Jezerski sokolovi, Zufo i Grupa D: Bisa plastika, RB Žbevac, Dixi taxi, Oslare.

Turnir počinje utakmicom Max Bet – Duvanska od 19:30 u petak, 1. jula, nakon čega publiku očekuju još tri utakmice:

20:30 Veterinarska-Bivoda

21:30 Bisa plastika-RB Žbevac

22:30 Bimba Max Bet-Evotech.

Generalni sponzor turnira je Veterinarska stanica Bujanovac, a podršku organizaciji dali su i Max Bet, Bici Komerc, Unikat, Bivoda, picerija “Bergamo”, “Cveće” Vrtogoš, Euro Lider, kafana “Kod Nakića” i  dr.

Kako su Bujanovačke ranije pisale, turnir se već 20 godina održava u periodu od 1. do 13. jula, u znak sećanja na tragično nastradalog Sašu Mladenovića zvanog Bimba iz Rakovca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *