Finale turnira „Saša Bimba“ večeras, ekipa „Kafe Perla“ iz protesta razmišljala da ne odigra meč za 3. mesto

Bujanovac, 15. juli 2022. – Ekipe „Bimba Max Bet“ i Veterinarske stanice Bujanovac zatvaraju ovogodišnji memorijalni turnir „Saša Bimba“ finalnom utakmicom na terenu škole u Rakovcu.

Početak utakmice zakazan je za 21:15, ali preti da ostane u senci nezadovoljstva „suđenjem i organizacijom“ ekipe „Kafe Perla“ koja u 19:30 treba da odigra meč za treće mesto sa Zufom.

Kako kažu u ekipi Perle, smatraju da su oštećeni u polufinalu protiv ekipe „Bimba Max Bet“ i da su nezasluženo ispali.

Memorijalni turnir u Rakovcu: 20 godina od odlaska našeg Saše Bimbe

-Razmišljali smo da uopšte ne odigramo meč za treće mesto, ali smo ipak na kraju odlučili da izađemo na teren u čast čoveka čije ime turnir nosi, ali i naših navijača i sportskog duha koji gajimo. To, međutim, ne umanjuje našu ogorčenost. Sudije iz Vranja su tokom čitavog turnir bile tendenciozne a mi smo nezasluženo ispali. Osim toga, organizator nam je sve vreme pomerao termine utakmica i svi su se urotili protiv nas, kaže Zoran Stošić iz Kafe Perla.

Nezadovoljstvo: Ekipa Kafe Perka

Dejan Ljubisavljević iz Organizacionog odbora kaže da je upoznat sa protestom ove ekipe, ali da to neće poremetiti sportski duh turnira:

– Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali tvrdim da ništa nije bilo zlonamerno. Uostalom, ovo je amaterski turnir u čast našeg pokojnog prijatelja i to je najvažnije, kaže Ljubisavljević.

Turnir se već 20 godina održava u periodu od 1. do 13. jula, u znak sećanja na tragično nastradalog Sašu Mladenovića zvanog Bimba iz Rakovca.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *