Predsedniče Arifi, da li vas je sramota što Bujanovac u nedelju izgleda kao smetlište

Bujanovac, 24. juli 2022.- Ako za loše vodosnabdevanje izgovor može da bude nenamenska potrošnja a za požare na deponiji piromanija, šta je onda rukovodstvu Bujanovca i Komunalca opravdanje za prepune kontejnere, prljavštinu i potencijalnu zarazu u centru grada u nedelju prepodne!?

Sa jedne strane grad prepun ljudi i živost na svakom koraku, a na drugoj apokaliprični prizori sa gradskih ulica.

Park

Bujanovac je u nedelju osvanuo “okupan” dimom sa deponije, a prizori sa ulica samo dopunjuju groznu sliku našeg grada.

Centar

Zato sasvim umesno zvuče pitanja koje građani preko Bujanovačkih postavljaju predsedniku opštine Nagipu Arifiju i Ruždiji Haliliju, direktoru Komunalca, javnog preduzeća kojem je SO Bujanovac odobrila 16,2 miliona iz budžeta, a koja glase:

– Zašto Komunalac ne prazni kontejnere?

– Kako vas nije sramota?

Arifi i Halili, uz pomoć svojih saradnika i svih učesnika u vlasti, dozvolili su, uz veliku pomoć primitivnih građana, da se ceo Bujanovac pretvori u jednu veliku deponiju, i postane leglo zaraze na ovako visokim temperaturama.

Glavna ulica

Ako su ulice Bujanovca dvorište svih nas, s kojim pravom lokano rukovodstvo dozvoljava da ono izgleda kao da živimo u Bangladešu (neka oprosti ova zemlja na poređenju, reč je o stilskoj figuru).

A ako je već tako, onda bi red bio i da dvorište Nagipa Arifija, direktora Komunalca i svih koji su odgovorni za ovu prljavštinu i štroku, izgledaju ovako.

I da ponovimo pitanje:

Da li vas je, sve zajedno, bar malo sramota?




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *