Pajaziti: U Biljači se videlo šta građani misle o Arifiju

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 28. jul 2022. Skandiranje nekolicine meštana Biljače “Nagipe lažovu” na otvaranju igrališta u ovom selu pre dva dana za šefa opozicione Alternative za promene u Bujanovcu Arbera Pajazitija je pokazatelj koliko su građani razočarani vladavinom aktuelnog predsednika opštine Bujanovac.

Pajaziti očekuje da se slične scene ponove i u ostalim mestima u opštini, tako da, kako kaže, glas građana naruši lagodnu poziciju neuspešnog predsednika i korumpirane vlasti.

-Povici “Nagipe lažovu” revoltiranih stanovnika Biljače zbog naopake politike predsednika opštine Bujanovac, bude nadu i gase strah kod mnogih građana, posebno kod Albanaca, koji su duboko razočarani vladavinom Nagipa Arifija – naveo je Pajaziti.

Ocenio je da Arifi u ovom mandatu drži takozvanu svealbansku koaliciju kao štit, jer nije uspeo da obezbedi društveno blagostanje.

-Međutim izgleda da je i taj jedini štit počeo da ga izdaje, jer Albanci vide da koalicija zastarelih partija nije koalicija svih Albanaca, već koalicija kompromisa – kaže Pajaziti.

On je objavio i video snimak na kojem se čuje skandiranje nekolicine građana protiv Arifija.

Do incidenta je došlo prilikom otvaranja dečijeg igrališta u Biljači, a svečanosti su prisustvovali i ambasador Turske i koordinator Turske razvojne agencije TIKA, koja je finansirala veći deo projekta.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *