Zuja odustao od subvencija za energetsku efikasnost: Sve je to zbog vas

Bujanovac, Vranje, 24. avgust 2022. Direktor Televizije Vranje i vlasnik Televizije Bujanovac Zoran Veličković Zuja odustao je od bespovratnih 420.000 dinara od Grada Vranja za koje je konkurisao u Programu energetske sanacije.

-U poslednjem trenutku sam odustao zbog vas, vama sličnima i vaših zluradih komentara. Odlučio sam da celu ovu investiciju finansiram putem bankarskog kredita za energetsku efikasnost – rekao je Veličković za Danas.

Nema zime za Zuju

 

On je dodao da se na javni poziv „uredno prijavio i podneo kompletnu dokumentaciju, kao i svaki drugi građanin koji na to ima pravo, na konkursu Grada koji je raspisan za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za sprovođenje energetske efikasnosti putem ugradnje solarnih panela za sopstvene potrebe“.

-Nakon sprovedenog konkursa i rangiranja, bio sam drugi na rang-listi na osnovu bodovanja po svim kriterijumima koji su bili sastavni deo konkursa. Dakle, ne radi se samo o jednom ili nekoliko, već o svim bodovanim kriterijumima – istakao je Veličković.

RTV Vranje i RTV Bujanovac na medijskim konkursima ministarstava i lokalnih samouprava godinama dobijaju milionske iznose.

Na ovogodišnjem konkursu iz oblasti javnog informisanja Grada Vranja projekti ovih televizija sufinansirani su sa 10 miliona dinara.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *