Turistička poziva bujanovačke ugostitelje na obuku „Čisto i Sigurno“

Bujanovac, 31. avgust 2022. – Turistička organizacija Bujanovac poziva lokalne ugostitelje da se prijave na besplatnu obuku “Clean and Safe” (Čisto i Sigurno) koja će biti održana u ponedeljak (5. septembar) u hotelu “Rozafa” u Bujanovcu. Zainteresovani ugostitelji se mogu prijaviti do četvrtka (1. septembar).

Kako se navodi u saopštenju bujanovačke Turističke organizacije, obuka se organizuje u cilju jačanja svesti i značaja zdravstveno-higijenskih mera za pružaoce ugostiteljskih usluga kao što su hoteli, odmarališta, hosteli, privatni smeštaj registrovan u sistemu e-turista, restorani.

Obuka je namenjena i za sve zaposlene koji učestvuju u formiranju turističkog proizvoda i ugostiteljstva.

Svi zainteresovani pružaoci ugostiteljskih usluga svoju potvrdu o učešću mogu dostaviti najkasnije do sutra u prostorijama Turističke organizacije ili na e-mail: to-bujanovac @hotmail.com.

Polaznici obuke će dobiti sertifikat i nalepnice “Clean and Safe”, kao potvrdu da su kvalifikovani za pružanje usluga po svim standardima.

“Clean and Safe” obuku organizuje Poslovno udruženje hotelijerstva i ugostiteljstva Srbije HORES, uz podršku Evropske unije i nemačke organizacije GIZ.

Obuka počinje u 12 časova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *