Behluli: Arifijevci neodgovorni prema građanima

Bujanovac, 14. septembar 2022. Vlasnik bujanovačke Televizije Spektri Nedžat Behluli kritkovao je predsednike Bujanovca i Preševa, Nagipa i Šćiprima Arifija, što u dve opštine ni posle devet meseci nije otvoren konkurs za medije. “Prozivaju druge, a zapravo su oni neodgovorni”, kaže Behluli.

On je naglasio da Arifijevci, kako ih naziva, kritikuju kosovsku vladu što odugovlači sa transferom obećanih 2 miliona evra za Bujanovac, Preševo I Medveđu, a istovremeno se neodgovorno ponašaju prema građanima čiji su predsednici.

-Dvojica predsednika optužuju Albaniju i Kosovo, a oni sami su itakako neodgovorni, dok zahtevaju da Tirana i Priština obave ono što je njihova obaveza – kaže Behluli.

Svoju tvrdnju je potrepio primerom konkursa za medije.

– Prolazi i deveti mesec ove godine, a nijedan od Arifija još uvek nije raspisao medijski konkurs kako bi disciplinovali, ućutkali sve medije Doline bar do početka sprovođenja konkursa, jer se mediji nadaju da će dobiti pomoć iz opštinskih budžeta – kaže on.

Poručio im je da se varaju što misle da u Tirani i Prištini nisu obavešteni da odugovlače sa izdvajanjima budžetskih sredstava opština koje vode, a “jadikuju zašto Vlada Kosova odugovlači sa isplatom 2 miliona evra obećanih za Dolinu”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *