Ivanović umesto Tabaša na čelu Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga

Bujanovac, Vranje, 17. septembar 2022. (Foto snimak ekrana Vranjenews)- Dejan Ivanović, član Gradskog veća Grada Vranja, izabran je u subotu za novog predsednika Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga umesto Bujanovčanina Blagoja Tabaša.

Za njegov izbor, na predlog predsednika FS Bujanovca Olivera Trajkovića, glasalo je svih 16 prisutnih delegata sa pravom glasa, od ukupno 29 koliko ih ima skupština i koliko ih je bilo pozvano na sednicu.prenosi Vranjenews.

Ivanović je bio jedini kandidat za predsednika a mandat će mu trajati do 2026.

Skupština u svlačionici: Trajković izabran za predsednika OFS Bujanovac, Tabaševa struja tvrdi: Nelegalno (video)

On je nakon izjašnjavanja delegata izjavio da je ovaj izbor za njega „velika čast i priznanje„.

„Malo sam emotivan, nije bilo lako, ali i pored svih pritisaka, opstrukcija i pretnji ipak smo pobedili“, rekao je Ivanović.

O TONČEVU: Neki od ljudi koji su se pitali o fudbalu na ovom području su kažnjeni i od UEFA. Uvedene su im privremene mere u FS RIS. O kakvom fubalu i kakvoj legalnosti možemo da pričamo sa njima? Mi smo još pre šest godina rekli da sa ovim bivšim rukovodstvom, koje je predvodio Novica Tončev, nema sreće i ispostavilo se da smo bili u pravu. Bolje neka oni sede kući, nemoj više da se bave fudbalom. Oni su sada prošlost i očekujem da će još dugo, dugo biti prošlost, rekao je Ivanović



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *