Popis može da počne: Određeno 89 popisavača za Bujanovac

Bujanovac, 21. septembar 2022. Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je konačan spisak izabranih popisivača koji će raditi na popisu stanovništva u Srbiji tokom oktobra. Na spisku je 89 popisivača iz Bujanovca, od 108 koji su bili pozvani na obuku.

Kandidati koji su završili obuku, ali nisu izabrani za rad na Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i i po potrebi mogu biti naknadno pozvani, saopšteno je iz RSZ.

Odabrano 108 Bujanovčana popisivača (lista)

Izabrani popisivači su obavezni da najkasnije do 21. septembra 2022. godine do 16,00 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju i to mogu uraditi OVDE.

Svi popisivači će biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm h 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

Objavom Konačnog spiska izabranih popisivača završen je  postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

Spisak svih popisivača možete videti OVDE.

Popis stanovništva će se sprovoditi od 1. do 31. oktobra, a učestvovaće i Albanci iz Bujanovca, Preševa i Medveđe, za razliku od popisa 2011. godine, koji su bojkotovali.

Arifi i Kamberi pozivaju Albance na popis




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *