Usluge Centra za socijalni rad Bujanovac uskoro i onlajn

Gezim Murati

Bujanovac, 18. oktobar 2022. – Bujanovačka organizacija “The Future” predstavila je danas novi internet sajt Centra za socijalni rad  koji će omogućiti građanima Bujanovca lakši pristup informacijama.

 

– Sajt je dostupan i svi  građani Bujanovca, korisnici usluga Centra od danas mogu brzo i jednim klikom dođi do svih informacija o pravima i uslugama koje pruža ova ustanova – kaže za Bujanovačke Gezim Murati, zastupnik organizacije “The Future”.

Izrada sajta Centra za socijalni rad, kako je dodao, deo je projekta “Poboljšanje dostupnosti socijalnih usluga opštine Bujanovac”, a na sajtu CSR-bujanovac.rs se mogu pratiti sve novosti vezane za rad ustanove.

– Reč je o savremenom web sajtu, a u narednom periodu građanima će biti dostupno i onlajn apliciranje za usluge Centra. Ponosni smo na ovaj projekat jer je održiv i svima koristan – zaključio je on.

Ovaj projekat deo je Akcionog plana za unapređenje socijalnih usluga za 2022. godinu, koji se realizuje u okviru ALVED projekta pod pokroviteljstvom organizaciije People in Need (PIN) i Ambasade Ujedinjenog Kraljevstva, u saradnji sa Opštinom Bujanovac.

Prezentacija je održana u Američkom kutku uz prisustvo predstavnika lokalne saouprave i civilnog društva.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *