Škola „B. Radičević“ u Bujanovcu dobija sportsku salu od 150 miliona

Bujanovac, 21. oktobar 2022. Opština Bujanovac otvorila je tender za izvođače radova u drugoj fazi rekonstrukcije OŠ “Branko Radičević” u Bujanovcu, kojom je predviđeno renoviranje sportske sale sa parternim uređenjem. Procenjena vrednost radova je 150,5 dinara, a firme mogu da šalju ponude do 14. novembra.

Prema rečima Fazile Azemović, načelnice opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj, 90 odsto radova na rekonstrukciji zgrade osnovne škole je završeno.

– Prva faza radova je pri kraju, trenutno se postavljaju podovi. Po okončanju postupka javne nabavke kreće se sa radovima na sporstkoj sali i parternim uređenjem, tako da će celokupna škola biti uređena – kaže Azemovič.

Direktor škole Nenad Tasić je u maju za naš portal izjavio da rekonstrukcija zgrade teče po planu i da oćekuje da će se đaci u matičnu školu vratiti početkom sledeće godine.

Radovi na “Brankovoj” školi bez zastoja, direktor očekuje da budu gotovi do kraja godine

Na pitanje Bujanovačkih da li će kompletna rekonstrukcija škole biti završena do tada, Azemović kaže da je “realno očekivati i vrlo moguće”.

– Nadamo se da će tako biti – rekla je ona.

Radovi na kompletnoj rekonstrukciji bujanovačke osnovne škole počeli su krajem 2021. godine, a vrednost celokupne investicije je 235 miliona dinara.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *