Bujanovački naprednjaci dočekali Stefanovića za čiju su smenu glasali prošle godine

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 8. novembar 2022. (foto FB SNS) – Bujanovački naprednjaci na čelu sa šefom odbora SNS narodnim poslanikom Nenadom Mitrovićem dočekali su u Bujanovcu funkcionera stranke i bivšeg ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, godinu dana pošto su tražili njegovu smenu sa svih stranačkih i državnih funkcija „zbog prisluškivanja predsednika Vučića“.

Stefanović je poručio da su ga na jugu Srbije dočekali sjajni, vredni, posvećeni ljudi.

-Zajedničkim snagama potrudićemo se da radimo još bolje, u službi svih naših građana. Srbija je danas, na čelu sa predsednikom Vučićem, mnogo bolje mesto i za život za sve građane juga Srbije i ponosni smo na to – naveo je na FB bivši ministar posle posete stranačkim odborima u Bujanovcu, Vranju i Trgovištu.

Bujanovački odbor SNS izglasao je nepoverenje Stefanoviću u maju prošle godine zatraživši njegovu smenu sa svih funkcija.

I bujanovački SNS glasao protiv Stefanovića

-Vodili smo se činjenicom da je Stefanović, dok je bio ministar policije, najodgovorniji za prisluškivanje predsednika države. A ako je mogao da prisluškuje Vučića, šta da onda očekuju obični građani – rekao je tada Mitrović.

Smenu Stefanovića tražili su i mnogi drugi lokalni odbori stranke.

On je ipak ostao ministar do izbora nove vlade u oktobru ove godine.

Stefanović: Sjajni, vredni, posvećeni ljudi




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *