Učenik iz Bujanovca tukao i mučio školske drugove

Bujanovac, 10. novembar 2022. Protiv Đ.J. iz opštine Bujanovac, učenika četvrtog razreda Poljoprivredno-veterinarske škole u Vranju, biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje, potvrđeno je našem portalu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Policija je prijavila 9. novembra da je Đ.J. sa još jednim maloletnim licem fizički napao dva učenika prvog razreda M.N. i S.J. rođene 2007. godine.

-Na taj način što je, nakon što je maloletno lice udaralo rukama oštećene, Đ. J. zadao nekoliko udaraca rukom u predelu lica oštećenima, a zatim tražio od oštećenih da spuste pantalone i donji veš i tako nagi šetaju po učionici, dok ih je on sa maloletnim licem snimao mobilnim telefonom – kažu u Tužilaštvu.

Dodaju da je naloženo prikupljanje potrebnih obaveštenja,  obavljanje razgovora sa oštećenima, očevicima događaja, pribavljanje medicinske dokumentacije za oštećene i podnošenje krivične prijave protiv Đ.J.




One thought on “Učenik iz Bujanovca tukao i mučio školske drugove

  1. Dragan

    Srce mamino…. Simpa mali……U nekadašnja surova vremena bi dobio batine od učitelja odmah za prvi takav eksces, i te batine bi prekinule njegovu karijeru, ne bi dospeo u novine, mi nikad ne bi saznali za njega itd. I meni se to desilo.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *