Pijan tukao ženu, ćerku, policajca – pritvor do 30 dana

Bujanovac, 6. decembar 2022. I.S. (42) iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog toga što je pijan tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao nakon prijave nasilja.

U Osnovnom javnom tužilaštvu (OJT) u Vranju kažu da je u nedelju u večernjim satima I.S. u alkoholisanom stanju najpre u vozilu udario pesnicom svoju suprugu S.S.

 -Dolaskom u porodičnu kuću prišao je supruzi i udario je pesnicom u predelu glave, a zatim joj upućivao reči uvrede, uhvatio je za kosu i udarao glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnuo maloletnu ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu.  Dolaskom policijskog službenika na lice mesta osumnjičeni I.S. je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva – kažu OJT, prenosi OK Radio.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon što je saslušan od strane Osnovnog suda u Vranju, doneto je rešenje o određivanju pritvora do 30 dana.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *