Rekonstrukcija škole „Sveti Sava“: Odluka ko će dobiti posao od 240 miliona 12. decembra

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 6. decembar 2022. Na tender za izvođača radova na kompletnoj rekonstrukciji škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu stigle su dve ponude, potvrđeno je našem portalu u Službi za javne nabavke. Odluka ko će dobiti posao vredan oko 240 miliona dinara očekuje se 12. decembra.

Nosilac ponude jedne grupe firmi je „Vijator“ iz Preševa, koja je već angažovana na rekonstrukciji OŠ „Branko Radičević“, a druge Preduzeće za puteve „Valjevo“.

U drugoj grupi kompanija je i „Saba Belča“ iz Preševa i jedna firma iz Tirane.

-Ukoliko ne bude bilo potrebna neka dopuna konkursne dokumentacije očekujem da nadležna komisija donese odluku o izvođaču do ponedeljka. Zatim sledi rok za eventualne žalbe drugog ponuđača – kaže Abedin Raćipi, šef Službe za javne nabavke.

Javna nabavka je otvorena sredinom oktobra, a prvobitni rok za prijave bio je 8. novembar, ali je dva puta zbog isparavki poziva pomeran na konačni 24. novembar, stoji na Portalu javnih nabavki.

Na pitanje da li je realno očekivati da ugovor sa izvođačem radova bude sklopljen i radovi počnu do kraja godine Raćipi je odgovorio da to očekuje ukoliko ne bude potrebe za dopunama i ne bude bilo žalbi.

Rekonstrukcija škole „Sveti Sava“: Opština čeka odobrenje

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *