Naš sport, naša igra: Festival košarke ovog vikenda u Bujanovcu

Bujanovac, 11. decembar 2022. – „Naš sport, naša igra“, slogan je Festivala košarke u Bujanovcu koji se održava ovog vikenda u organizaciji OKK Play 017.

Kako kaže Nenad Stajić, osnivač i predsednik kluba, pobednici turnira su svi učesnici koji su se fantastično družili i van terena.

-Publika je mogla da uživa u prelepim potezima dečaka i devojčica iz klubova sa jugu Srbije, a takmičenje se nastavlja i u nedelju, poziva Stajić ljubitelej sporta.

U subotu su održana dva turnira, najpre onaj za dečake rođene 2009. godine i mlađe  (ekipePlay 017, Panteri Vranje, ŽSKU Vlasotince, Elita Bujanovac). Panteri su u finalu bili bolji od Play 017, treće mesto pripalo je ekipi ŽSKU Vlasotince a 4. Eliti iz Bujanovca.

Na turniru za devojke slavila je Dubočica 016 koja je bila bolja od sastava koji su činile igračice bujanovačkih ekipa Play 017 i Elita, treće mesto pripalo je ekipi Panteri Vranje a 4. ekipi Morava 021 iz Vladičinog Hana.

Festival košarke deo je projekta ALVED koji sporovodi People in Need pod pokroviteljstvom engleske Ambasade u Beogradu. Realizuje je ga OKK PLAY 017 sa partnerima iz KK Panteri Vranje i KB Elita iz Bujanovca.

Festival košarke u Bujanovcu za vikend

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *