Vozio BMW pod dejstvom kokaina i marihuane

Bujanovac, 19. decembar 2022. -Policija je isključila iz saobraćaja i zadržala na 12 sati muškarca starog 42 godine koji je u Vranju tokom vikenda vozio BMW pod dejstvom kokaina i marihuane. Protiv njega je podneta prekršajnna prijava.

Policija je tokom vikenda iz saobraćaja isključila šestoro vozača pod dejstvom alkohola u Vranju, Bosilegradu i Trgovištu.

„Policija u Vranju zatekla je muškarce starosti 42 i 47 godina koji su upravljali automobilima marke „bmv“ i „citroen“ sa 2,30, odnosno 1,85 promila alkohola u organizmu, dvojicu tridesetdvogodišnjaka koji su vozili „mercedes“ i „bmv“ sa 1,35 i 1,24 promila alkohola kao i četrdesetdvogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom “bmv” pod dejstvom kanabisa i kokaina“, saopštila je vranjska policija.

U Bosilegradu, patrola je isključila iz saobraćaja tridesetosmogodišnjeg vozača „lade“ koji je vozio sa 1,93 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Trgovištu zaustavila je tridesetjednogodišnjeg vozača “folksvagena” koji je vozio sa 1,49 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Tokom vikenda je u Pčinjskom okrugu registrovano 7 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe teško povređene, a dve lakše.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *