Marfijev zakon u Ulici Petra Drapšina u centru Bujanovca (Video)

Bujanovac, 20. decembar 2022. – Za Ulicu petra Drapšina u centru Bujanovca i njenu rekonstrukciju svakako se može primeniti „Marfijev zakon“ čije su osnovne „odredbe“ da stvari imaju tendenciju da se kreću od lošeg ka gorem i će stvari krenuti po zlu ako za to postoji i najmanja mogućnost.

Radovi su krenuli 6. oktobra a rok za završetak radova od 60 dana odavno je probijen, zbog objektivnih razloga kažu nadležni, o čemu su Bujanovačke već pisale.

Ulica Petra Drapšina bez asfalta više od dva meseca, projekat revidiran

Meštane ove ulice proteklih nekoliko dana zadesila je nova nevolja, kao da višemesečno gacanje po blatu nije dovoljno.

Prema rečima tehničkog direktora Komunalca, izvođač radova oštetio je vodovodnu cev, koja je sanirana u trenutku dok ovo javljamo (utorak 20. decembar oko 11 sati).

Ova havarija je, međutim, dovela do izlivanja kanalizacije u domaćinstvima jer je nekontrolisano izlivanje vode napunilo atmosferske odvode ionako pune peska i blata zbog radova.

Načelnica Azemović zove meštane Petra Drapšina na razgovor u Opštinu

Načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović kaže da sa izvođačem (Saba Belča) postoji stavka u ugovoru po kojoj je dužan da nadoknadi štetu koju sam napravi, ali i priznaje:

-Za građane je to slaba uteha. Radovi kasne ne našom krivicom, ali ćemo iskoristiti lepo vreme da do kraja godine naspemo ulicu i potom je asfaltirali, kaže Azemović koja se preko Bujanovačkih izvinjava građanima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *