“Šta me, bre, gledaš”: Napadnuta porodica pri povratku sa slave, otac i sin završili u bolnici

Bujanovac, Vranje, 21. decembar 2022.- Sedmoro naslinika napali su ćetvoročlanu porodicu u Vranju ispred njihove zgrade, a otac i sin zadobili su teške povrede zbog kojih su završili u bolnici. Kako je saopštilo Tužilaštvo, otkriveno je troje napadača.

Napad se dogodio u noći između 19.  i 20. decemba u Ulici Proleterskih brigada, a nezvanično porodica se vraćala sa slave. U Tužilaštvu navode da je napad prijavila maloletna ćerka u 2 sati ujutru 20. decembra.

“Patrola PU Vranje je izašla na lice mesta, gde su zatekli oštećene V. M, suprugu V. J. sa decom, koji su rekli da su išli ulicom, a kada su došli ispred zgrade u kojoj žive, nepoznato lice im se obratilo rečima “šta me bre gledaš”, dok su sa njim bila još dva lica. Oštećene V. M. i njegovog sina su počeli da udaraju pesnicama po glavi i telu, potom ih oborili na zemlju i počeli da šutiraju nogama u predelu glave, dok je majka V. J. skočila na sina kako bi ga zaštitila od daljih udaraca. Iz vozila su izašla još 4 lica koja su takođe šutirala i udarala oštećene” – navode iz Tužilaštva.

Od sedmorice napadača, trojica 19-godišnjaka su prepoznati i terete se za krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Tužilaštvo je naložilo da se nabave video-zapisi za obližnjeg lokala.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *