Međunarodni samit liderstva u Preševu, profesor Rashiti predstavlja Bujanovac

Bujanovac, Preševo, 24. decembar 2022.- U Preševu se u subotu održava Samit za razvoj liderstva koji okuplja učesnike sa Balkana, a na skupu će Bujanovac kao jedan od panelista predstavljati prof. dr Lulzim Rashiti, predavač marketinga i ekonomije na državnim univerzitetima u Skoplju, Tetovu i Prištini.

Ova konferencija u organizaciji LAEP-a jedna je u nizu koja se organizuje za lokalne zajednice širom sveta. Pokriva teme kao što su inovacije, IT i savremene tehnologije, preduzetništvo, razvoj karijere i motivacione priče koje stimulišu liderstvo i uspeh kod mladih.

Ljuljzim Rašiti, predstavnik PKS u Bujanovcu

Kako objašnjava dr Rashiti, misija LEAP-a čiji je i on deo je stvaranje međunarodne platforme koja pomaže mladim pojedincima da razviju svoje lične i profesionalne veštine kroz rad u međunarodnom okruženju.

-Cilj nam je da razvijamo etičke i moralne principe kod mladih jer verujemo da je potencijal mladih pokret za budućnost, za bolje sutra. Organizacija na Balkanu ima više od 250 registrovanih članova iz celog regiona, koji su voljni da dobrovoljno učestvuju u EU projektima, kaže Rashiti.

On u Bujanovcu vodi Kancelariju Privredne komore Srbije, a doktorirao je na Univerzitetu za nacionalnu i međunarodnu ekonomiju u Sofiji.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *