Ovo su najčitaniji tekstovi Bujanovačkih u 2022. godini

Bujanovac, 11. januar 2023. Najčitaniji tekst Bujanovačkih u 2022. godini bio je o Bujanovčaninu koga je ujela najotrovnija zmija na ovim prostorima.

Gotovo da nema nacionalnog i regionalnog medija koji nije preneo ovaj tekst, a video snimak iz Hitne službe imao je više od 150.000 pregleda.

Bujanovčanina ujela najotrovnija zmija, poneo je u Hitnu (video)

Među najčitanijim tekstovima prošle godine našao se i tekst o Radetu Basti, novom ministru privrede, koji smo objavili još 2017. godine kada je Basta kupio Duvansku industriju Bujanovac.

Većina Bujanovčana tada je prvi put čula za šefa Jedinstvene Srbije za Vojvodinu, funkcionera FK Radnički i bivšeg džudistu, a njegovo ime široj javnosti postalo je poznato kada je ušao u novu vladu Ane Brnabić.

Ko je Rade Basta, novi vlasnik Duvanske: Kik-bokser, policajac, političar

Veliku pažnju čitalaca privukao je i tekst o direktoru škole u Levosoju Draganu Tomiću, koji je, po sopstvenom priznanju, zaposlio ćerku direktora vranjskog Jedinstva nakon što ga je ovaj zamolio.

Direktor škole u Levosoju: Na molbu direktora Kavim Jedinstva zaposlio sam mu ćerku

Odlazak dr Slađana Dimitrijevića zvanog Cake u penziju našao se među pet najčitanijih tekstova prošle godine, kao i smena načelnika Policijske uprave Vranje.

Ono što je primetno je da Bujanovačke imaju široku ciljnu grupu, da naše čitaoce zanimaju lokalne priče, ali da među najčitanijim vestima nema političkih tema. Ipak, naše političke tekstove tokom godine prenosili su gotovo svi nacionalni mediji.

Naši novinari Nikola Lazić i Nikola Stevanović bili su česti gosti nacionalnih televizija – N1, Nova i Newsmax Adria, gde su analizirali političke, socijalne i društvene prilike u Bujanovcu i na jugu Srbije što je jedan od dokaza da je naš portal prevazišao lokalne i regionalne okvire.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *