SNS Bujanovac: Odbacujemo svaku pomisao da Vučić ode pre isteka mandata

Bujanovac, 23. januar 2023. Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS)  Bujanovac daje potpunu podršku politici predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića i odbacuje svaku pomisao da pre isteka mandata ode sa mesta predsednika Srbije i stranke, odnosno da se povuče pod pritiscima i mišljenjima drugih, koji su svojim postupcima, vođeni ličnim interesima i nerealnim ambicijama, ometali njegov rad u rešavanju problema u državi.

“Smatramo da je najvažnije za Srbiju da se reši problem Kosova i Metohije, zato nam je više nego ikada neophodno jedinstvo, mir i stabilnost za rešavanje ovog komplikovanog problema i nastavka daljeg ekonomskog jačanja i razvoja Republike Srbije”, navodi se u saopštenju koje potpisuje šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović.

Bujanovačke su ranije objavile da je čelnik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić rekao da je Vučić na sastanku sa najbližim saradnicima u centrali stranke najavio da će se povući sa mesta predsednika.

Glišić iz SNS rekao da Vučić razmišlja o povlačenju, deo rukovodstva stranke tražio odbijanje pregovora o Kosovu

“Predsedniče narod je uz Vas i predaja nije opcija, nema predaje, borićemo se do kraja za mir i stabilnost”, poručuju bujanovački naprednjaci.

Vučić će u ponedeljak prisustvovati sednici Vlade Srbije koja počinje u 11 časova, a  građanima Srbije će se obratiti u 20 časova.

On je nakon sastanka u petak sa diplomatama najvećih zapadnih sila rekao da je Srbija spremna da radi na konceptu i primeni ponuđenog plana za Kosovo uz jednu rezervu.




One thought on “SNS Bujanovac: Odbacujemo svaku pomisao da Vučić ode pre isteka mandata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *