Arsić: Srbi u Bujanovcu da se zapitaju kako ih Vučić štiti

Bujanovac, 24. januar 2023. Srbi u Bujanovcu treba da se zapitaju da li ih predsednik Srbije Aleksandar Vučić brani kao što brani Srbe na Kosovu, čije priznanje je spreman da potpiše, poručio je Saša Arsić, predsednik bujanovačkog odbora i regionalni koordinator Narodne stranke (NS). On se oglasio povodom najnovijih dešavanja po pitanju Kosova, odnosno ultimatuma i pritisaka na Srbiju, kako je rekao, koje vrše zapadne sile.

“Sve ovo je spremano godinama unazad i veliki četnički vojvoda koji je branio Srbe po celoj bivšoj Jugoslaviji sada je spreman da potpiše priznanje takozvane države Kosovo. Tamo gde su radikali branili Srbe više nema Srba. Treba i građani srpske nacionalnosti u opštini Bujanovac  da se zapitaju kako ih i na koji način brani naš predsednik”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Arsić.

On je upitao zašto država ne reaguje na neravnomernu raspodelu budžeta u opštini Bujanovac i da li je narodni poslanik iz Bujanovca naprednjak Nenad Mitrović pokrenuo to pitanje u Skupštini Srbije.

“Da li naš opstanak na ovim prostorima predsednik pomaže lažnim obećanjima da će pokrenuti Gumoplastiku i klanicu Jugokop? Bojim se da su digli ruke od opštine Bujanovac i ne dao Bog da nas brani kao naše sugrađane na Kosovu”, navodi Arsić.

Postavio je i pitanje da li su važnije registarske tablice na Kosovu zbog kojih se podižu avioni i vojska, od dece na koju se sada tamo puca.

“Građani bujanovačke opštine moraju dobro da se zapitaju kakva je naša budućnost i šansa za opstanak na ovim prostorima”, zaključio je Arsić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *