Bujanovački naprednjaci: Spremni smo za izbore, rezultati stoje iza nas

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 7. februar 2023. Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Bujanovcu na čelu sa Nenadom Mitrovićem  slaže se sa odlukom predsednika Srbije Aleksandra Vučićeva da raspiše vanredne izbore. Bujanovački naprednjaci poručuju da su spremni za izbore, jer iza njih stoje rezultati.

“Spremni smo da izađemo na izbore, jer samo narod može da odluči ko će da ga vodi u vremenima koja predstoje. Građani veruju našoj politici, jer  iza nas stoje rezultati. Spremni smo da na izborima još jednom pokažemo da imamo ubedljivu podršku”, navodi se u saopštenju objavljenom kasno sinoć.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je sinoć na sastanku vrha stranke da je spreman da ide na izbore i pređe u opoziciju, radije nego da „partijski i privatni interesi vode državu“, preneli su beogradski mediji.

„Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara“, rekao je Vučić.

Bujanovački naprednjaci poručuju da je narod  uvek uz heroje, a ne uz izdajice i one koji igraju dvostruku igru i rade protiv interesa naroda i države.

Pružaju, kako navode, punu podršku predsedniku Vučiću u borbi za očuvanje Kosova i Metohije.

“Odlučni smo da zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem čuvamo i branimo državne interese i borimo se za Srbiju i narod. KiM je srce Srbije. Predaja nikad  nije bila opcija. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić”, poručuju iz bujanovačkog odbora.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *