Muke stanara zgrade u Bujanovcu: Fekalije se izlivaju u kupatilo, po stanu hodamo u čizmama

Piše: I. Jovanović

Komunalac obećava rešavanje problema

Bujanovac, 8. februar 2023. – Stanari zgrada u ulicama Jovana Cvijića i Hilandarske u Bujanovcu već nekoliko meseci imaju problem sa kanalizacijom. I dok im se stanovi pune fekalijama a od smrada ne može da se živi cela zgrada, iz Komunalca poručuju da će sutra stići fekalna pumpa i da ubuduće neće biti problema.

Upravo sam se vratio iz Komunalca, bio sam da kažem šta se dešava, rekli su da će mi kasnije javiti, ali sumnjam da će se nešto desiti, jer ovo nije prvi put da imamo problem sa kanalizacijom – kaže za naš portal Vasil Stojančov, stanar zgrade u Jovana Cvijića.

Stojančov, na drugoj strani, kaže da će zauvek pamptiti noć između utorka i srede, kada je u njihovoj zgradi bilo najgore. Slikovito objašnjava da je smrad nepodnošljiv a sadržaj iz kanalizacije se vraća u kupatilo:

Prinuđeni smo da po stanu hodamo u čizmama, očajan je Stojančov.

Nadležni u Komunalcu tvrde da će rešiti problem, i to brzo.

Sutra stiže fekalna pumpa i ubuduće neće biti problema – kratko je za naš portal odgovorio Ruždi Halili, direktor JP Komunalac.

Problem se ne odnosi samo na tu zgradu, već na šest zgrada u toj ulici i ovo nije prvi put da se građani ovog dela Bujanovca obraćaju Komunalcu, tražeći rešenje problema sa kanalizacijom, o čemu smo i ranije pisali.

“Izbegličke” zgrade u Hilandarskoj plivaju u fekalijama, direktor Komunalca obećava rešavanje problema

-Mi smo nebrojeno puta da se žalimo, to traje već šest meseci, jer pumpa toliko dugo ne radi, ali problem nam nije rešen – kaže Stojančov.

Jednom prilikom su stanari u Komunalcu dobili odgovor da je pumpa u Novom Sadu i da nemaju čime da je dovezu, kao i to da će se problem, kako kaže nas sagovornik, rešiti danas, sutra, ali to danas i sutra traje mesecima.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *