Posle pisanja Bujanovačkih nova pumpa u Jovana Cvijića

Piše: I.Jovanović

Bujanovac, 10. februar 2023. Posle pisanja Bujanovačkih o problemu sa kanalizacijom i izlivanjem fekalija u ulicama Jovana Cvijića i Hilandarskoj u Bujanovcu JP „Komunalac“ je reagovao kao što je obećao direktor Ruždi Halili, ali stanari i dalje strahuju da se ne ponovi slična situacija, jer je pumpa ubrzo po postavljanju prestala da radi.

-Stigla je fekalna pumpa i danas ćemo, kao što smo obećali, rešiti problem kanalizacije u Jovana Cvijića – rekao je danas za Bujanovačke direktor JP „Komunalac“ Ruždi Halili.

Stanari zgrade potvrdili su da je ekipa Komunalca izašla na teren i da je pumpa postavljena, ali izgleda, kako kažu, da to nije kraj njihovih problema, jer je pumpa ubrzo prestala da radi.

-Pumpa je izvukla sve, ali sad izgleda da ponovo ne radi, kao da je još ostalo u cevima, počeo je da se menja zvuk motora i zaustavljeno je izvlačenje fekalnog sadržaja – kaže za naš portal Vasil Stojančov, stanar zgrade u Jovana Cvijića.

Oni su, kako kaže, pozvali nadležne u Komunalcu i prijavili novi problem sa pumpom, ali nisu dobili informaciju da li će neko da se vrati i pogleda o čemu se radi.

Inače, sa izlivanjem kanalizacije meštani ovog dela Bujanovca suočavaju se godinama, građani su se nebrojeno puta obraćali za pomoć, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

Poslednji put su im se stanovi toliko napunili fekalijama da su pojedini stanari morali čizmama da se kreću kroz stan.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *