Mali Stefan iz Levosoja igra za prvaka države, osvojio medalju na turniru u Bugarskoj

Piše: I. Jovanović

 

Bujanovac, 14. februar 2023. Stefan Milenković (2014), mali fudbaler iz Levosoja, osvojio je bronzanu medalju na Vihren Cup-u Sandanski 2023 u Bugarskoj u konkurenciji 16 ekipa iz Srbije, Bugarske i Makedonije. On je na turniru igrao za klub „Filip Filipović“ iz Niša.

-Stefan je član našeg BSK-a, ali već četiri meseca igra za klub „Filip Filipović“ iz Niša, koji je državni prvak u Stefanovoj generaciji, odnosno generaciji 2014 – kaže za naš portal Miloš Dimitrijevic, trener FK BSK Bujanovac.

Stefan je sa timom iz Niša predstavljao Srbiju na turniru u Bugarskoj koji je trajao pet dana i osvojio treće mesto u konkurenciji 16 ekipa.

Talentovani dečak trenira sa drugarima iz BSK, a vikendom igra za klub iz Niša, zato što se BSK još uvek ne takmiči sa selekcijom dečaka rođenih 2014. godine, objasnio je trener Dimitrijević.

Miroslav Milenković, Stefanov otac, ponosan je na uspehe svog sina i ima samo reči hvale za njega.

-Stefan je odličan učenik drugog razreda OŠ „Vuk Karadzić“ u Levosoju. Fudbal trenira skoro tri godine, a poslednja četiri meseca vikendom igra za niški klub koji je prvak Srbije u generaciji 2014 – kaže ponosni otac za naš portal.

On svake nedelje o svom trošku vozi sina na utakmicu u Niš.

-Ja ga u privatnoj režiji vozim, sačekam da odigra utakmicu i vratimo se i tako svake nedelje – dodaje Miroslav.

Stefanu želimo još mnogo uspeha u daljem treniranju i takmičenju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *