Adriana se bori za život, potrebna je pomoć od 2,5 miliona dinara

Bujanovac, 28. februar 2023. Adrijana Simeonov (37) iz Vranja ima zloćudni tumor kičmenog stuba i potrebna joj je pomoć za nastavak lečenja u inostranstvu. Troškovi lečenja iznose 2,5 miliona dinara, a do sada je prikupljeno nešto više od 360.000 dinara, stoji na sajtu Fondacije Budi human.

Adrijani je pre 8 godina dijagnostikovan rak bubrega, koji je nakon hirurške intervencije kojom joj je odstranjen jedan bubreg i primene 4 ciklusa hemoterapije uspešno savladala, ali krajem 2021. godine uspostavljena joj je dijagnoza – zloćudni tumor kičmenog stuba, zbog čega je ponovo bila podvrgnuta hirurškom lečenju.

Kao posledicu bolesti ima i paraplegiju pa se kreće samo uz pomoć ortopedskih pomagala. Obzirom da se operacijom tumor nije mogao u potpunosti ukloniti, lečenje je nastavljeno hemoterapijama i zračenjem.

Nakon poslednjeg specijalističkog pregleda konzilijum je utvrdio da se bolest proširila, da je malignitet zahvatio i rebra pa je po preporuci onkologa neophodno promeniti način lečenja.

U konsultaciji sa lekarima klinike u Grčkoj predložen je nastavak lečenja primenom programa efikasnog uklanjanja tumora sajber i tomo nožem, novim tehnologijama radiohirurgije.

Da bi Andrijana što pre mogla da nastavi lečenje u inostranstvu neophodna su joj značajna novčana sredstva koja njena porodica  nije više u mogućnosti samostalno da obezbedi.

Sredstva su joj potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, specijalističke preglede, laboratorijske analize, kao i za putne troškove za odlazak na lečenje i troškove smeštaja u toku lečenja.

Troškovi oko njenog lečenja iznose 2,5 miliona dinara, a iz Fondacije Budi human apeluju na sve one koji mogu i žele da pomognu da pošalju SMS sadržine 1448 na 3030 ili uplatom na račune Fondacije, objavljene na sajtu budihuman.rs.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *